Proiectare Acvarii - Acvarii Restaurant - Acvarii de Prezentare
 
STERLET s.r.l

Servicii profesioniste de acvaristică

Execuţii de acvarii sau terarii de orice formă sau dimensiune, adaptate oricarui apartament, birou, sală de aşteptare, restaurant sau spaţiu public în general.

Asigurăm design acvaristic si service acvaristic periodic: întreţinerea echipamentelor de filtrare, schimburi periodice de apă, îngrijirea plantelor şi consultanţă privind eventualii peşti bolnavi.

Executăm şi montăm back-grounduri de diferite tematici, unicate, lucrate manual. Acestea reprezintă relieful subacvatic al diferitelor zone (stancărie, maluri de pămant, etc).

Intermediem cumpărarea de diferite specii de peşti de la producători interni (de exemplu ciclide africane), sau chiar de la producători externi (în special peşti de gradină).

De asemenea proiectăm şi executam iazuri de gradină cu plante şi peşti ornamentali. De mare efect sunt şi iazurile de interior, care se pot continua, de ce nu,... cu un acvariu în podea.

Acvarii de prezentare, ideale pentru păstrarea şi prezentarea în restaurante sau magazine a animalelor acvatice in stare vie. Acestea sunt dotate cu toate echipamentele necesare susţinerii animalelor în condiţii optime.